söndag 23 april 2017

Till slut tog basiluskorna över hand.

Efter gästerna åkt hem, blev min man förkyld på tisdagen. Jag hade inget fel alls och inga som helst symtom på förkylning. Så jag kände mig bara nöjd och glad och trodde att kanske det inte skulle bita på mig. Haha så fel man kan ha! När min man började känna sig rätt bra, så föll jag pladask och fick rinn snuva, ont i halsen och hosta. Så nu är jag en snor unge och hostar och kraxar värre än en kråka.
Så synd det kan vara om lilla mig:-))) Nå jag kämpar på och försöker bota mig med Vick salva och värkmedicin. Har tagit det lite lugnare med stickningen, men nog försökt sticka lite varje dag. Här tänkte jag börja med att visa vad jag gjorde de sista kurs kvällarna. Har gjort dessa saker klara hemma, för jag råkade dessutom ut för en inflammation i skulderbladet sista kurs kvällen.

 Har virkat grytunderlägg till min äldsta dotter.
Har stickat dessa sockor klara.
 I fredags när flunsan satt sig till, pysslade jag med dessa dörr dekorationer. Men de blev inte klara före lördag. Svårt att pyssla när snoren bara rinner. Men skam den som ger sig.
 De här räv sockorna började jag med lite smått över Påsk, men först i  morse gjorde jag dem helt klara.
Det är min äldsta dotter som skall ha dem. Roligt att sticka dem, men den svarta färgen på rävens öron, ögon, nos och ben skulle sys på med mask stygn och det var inte alls roligt. Så svårt att få det att bli snyggt och bra. Men till slut blev det klart i alla fall.

Tiden går fort och just nu längtar jag att vårvädret skall börja infinna sig. Har ju varit stora kast i vädret den senaste tiden. Grunnar just nu på vad jag skall göra för handarbete i sommar. Skulle vilja virka rutor, men jag vet inte vad för slags rutor eller till vad. Får väl grunna vidare så kanske jag kommer på något.

Ha det riktigt bra ni som kikar in! Själv skall jag försöka bli av med förkylningen så fort som möjligt.

3 kommentarer:

  1. Fy för förkylning!och denna variant verkara vara SÅ SEG!!!!��
    Vilka fina grytlappar du gjort i härliga färger!
    Och dörrdekorationen är också så fin!
    De där räv sockarna är jag allt bra avis på de blev så fina och häftiga!!! Jag tycker det var kul att sy på men jag är inge bra på det men de fick duga.
    Krya på dig nu!!!

    SvaraRadera
  2. Tjusiga rävsockor <3
    Krya på dej! Och kom ihåg att ta det lugnt medan du är flunsig, allt det andra väntar nog på dej =)

    SvaraRadera
  3. Vackra grytunderlägg; till det i grönt :)
    Sköna sockor också,härligt sen att få ta på när det är kallt, ibland får man använda stickade sockor hela sommaren....ja så tycker jag iaf.
    Krya på dig! Här har vi kraxat med och gör än, men ingen feber. Envis sort! Men nu middagsvila!

    SvaraRadera