lördag 11 februari 2017

Testing, testing

detta är ett test:-)))

Hittar rätt många mönster på Pinterest, men en del gör jag inte så mycket med, annat än att jag sparar dem. Men ibland testar jag dem och ser hur de blir. Här kommer några test sockor jag gjort:

 De här röda och blåa sock paret blev jag rätt nöjd med. Trodde först inte att blått och rött skulle bli så här bra ihop.
 Det här lila sock paret vet jag inte ännu vad jag skall tycka om. Kan liksom inte bestämma mig om det är okey eller inte. Mönstret var stickat på barn tröjor, men jag tyckte det såg lite häftigt ut, så jag bestämde mig för att testa på sockor. Nedan en närbild av mönstret.

 De här randiga sockorna var inte menade att bli randiga från början. Jag skulle sticka dem precis som
garnet var, som jag köpte på eepee. Men när jag började sticka tyckte jag inte om det jag såg. Sen hade jag blått garn som lämnat från knästrumporna jag stickade åt yngsta dottern och prövade om det skulle passa att randa med. Resultatet blev så här och själv gillar jag dem.

Har också gjort ett beställnings jobb senaste veckan. Torgvantar eller halv vantar som jag brukar kalla dem. Inget att ha när det är riktigt kallt, men praktiska om man behöver ha fingrarna fria. Själv använder jag den här sortens vantar jätte mycket.

I  dag har jag städat lite och börjat röja undan tills barnbarnen kommer på besök i slutet av nästa vecka. Lillan har börjat gå nu, så det går inte att ha vad som helst framme när hon gör husesyn:-))
Vill inte att hon skall göra sig illa på mina stickor eller kaktusar. Sen vill jag ju inte att hon skall trassla till mina garn nystan heller eller riva sönder mina mönster. I stället skall jag söka fram leksaker som passar till hennes ålder från vinden ,så hon har att leka med. Skall bli så härligt att ha dem här några dagar. Nästa lördag skall jag få vara barnvakt också. Vi får väl se hur det går:-)

Ha det gott ni som tittar in! Nu skall jag se om jag kan göra ett nytt test av något helt annat slag, en med garn och stickor.

3 kommentarer:

  1. Fina sockor igen, som du åstadkommit, de lila tycker jag ser trevliga ut och de blå/röda är jättevackra...De randiga helt ok också samt torgvantarna..Trevlig lördagkväll!

    SvaraRadera
  2. Det måste vara exakt det mönstret jag stickade en mintgrön baby kofta av en gång i tiden! Men jag minns inte vem jag gav den till 😳
    Ni är duktiga alla stickare i släkten! Förr stickade jag betydligt mera än nu.....
    Nu njuter jag av det ni stickar! Både vantar men också ugglesockorna ❤️
    Önskar er en riktigt skön helg både du och maken 😘

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att alla sockorna blev finA och att de lila med mönster från en tröja va riktigt dsnyggt!
    Ka
    Kanske kunde man göra även vantar av det?
    Va kul att du får barnbarnen på besök och på lördan kommer det att gå super bra!Ha en solig fin dag!

    SvaraRadera