fredag 20 mars 2015

Det går frammåt.

Min arm börjar kännas rätt bra nu och det är jag jätte glad för. I går när jag hade riktigt tråkigt så kunde jag inte hålla mig sysslolös längre. Då gick jag ut på Yuo Tube och sökte origami saker att vika. Det gick riktigt bra med armen att vika origami, så som vanligt ville det gå lite över styr. Ryggen känns oxå en aning bättre. Tror att mina morgon promenader varit bra för den. Om ni undrar vart jag skall med allt jag viker och gör, så kan jag bara säga att det vet jag inte själv. För jag gör ju allt detta bara för att det är roligt och just nu har jag gott om tid, när jag inte kan göra så mycket vettigt. Här kommer bilder på vikta origami blommor:




Jag behöver väl inte berätta vilka av dem som blev min absoluta favorit att vika, för det antar jag att ni ser:-) Har använt origami papper med en vitsida plus färgad till dessa längst ner och på det sättet fått olika färg nyanser. Hade igår dekorerat köksbordet med ett fat av pappers blommor. Snyggt och enkelt att sätta lite färg på tillvaron. Idag står symaskinen framme. Måste se om jag får lust att ta itu med ett projekt som länge legat och väntat.

Solförmörkelse är utlovad idag! Vi får väl se om man kan uppleva det miraklet eller om det blir för mulet väder. Men tar ni en titt så glöm inte att skydda era ögon! Det räcker dock inte bara med solglasögon.

Njut av livet, det går inte i repris!


2 kommentarer:

  1. Vad fina blomster, mina favoriter är de på bild 2 och så de sista också. Jag vet inte vart dagarna rinner iväg, redan 12 och jag har inte ens hunnit halvvägs i mina tankar vad jag borde göra idag, tror faktiskt det dyker upp fler göromål under dagens gång, det ena föder det andra och till slut så finns det kvar till morgondagen också...Ja så gick det igår i alla fall. Men i morse gjorde jag det, kalkade ur kaffebryggaren, glömde totalt bort i går fast det fanns i planerna ;)
    D om D! Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera