Den här helgen har jag försökt vara kreativ. Fanns så mycket jag borde få färdigt innan tiden hinner ikapp mig. I går började jag med att göra tre kort, som jag tyvärr inte tänker visa er, för då kanske mottagaren ser dem på förhand och det är inte roligt. Sen monterade jag ihop min uggla och det tog tid innan den blev godkänd. Å ändå är jag inte helt nöjd med den. Nå det är min första uggla, så nästa kanske blir bättre. Den här modellen tror jag inte heller att det blir någon fler av. Har börjat på med en ny uggla men i en annan modell. Men man skall väl aldrig säga aldrig. Så här blev min första:
Sen gjorde jag ett par pulsvärmare färdiga i går kväll och ett par i mitten av veckan. Så här blev de.
Har oxå stickat en halsduk som blev klar till helgen. Den blev så här:
Idag har jag frostat av frysen och då kunde jag konstatera att vi borde äta mera sylter. Eller jag kanske borde frysa in mindre. Skönt i alla fall att få ordning och reda där igen. Nu skall jag ta och baka lite, vad det blir får vi se. Hittade smördegsplattor i frysen som jag skall försöka göra något av. Hoppas det blir gott och att någon vill mumsa i sig det.
Ha det gott och sköt om er!
Jag tycker ugglan blev fin och att du får vara nöjd med den, likaså de andra sakerna du gjort. Tror inte min hand klarar av att virka dylikt än :(
SvaraRaderaJo...roligt när man får ur frysen, jag gjorde tidigare...konstigt vad mycket man hittar i dem, som man inte ens vetat att man haft ;)
Men bra när det kommer till kännedom ;)
Ja jag tycker också att ugglan blev jätte fin!!!
SvaraRaderaMumsigt låter bakandet om du kommer på nåt gott så säg till,jag har nåt liknande i frysen och vet inte vad jag skall göra med en.eller det är deg till julstjärnor.....kanske inte samma sak...
Måste också frosta ur frysen men jag kanske kan vänta till varga vintern så jag kan sätta ut i snön medan...
Trevlig vecka!
Annika jag hade exakt just sådan smördeg som är ämnad till jul stjärnor. Jag gjorde syltrutor av min och det blev oväntat lyckat. Jag skar en platta mitt i tu, tog ut ett hål i ena delen och tog ett upp vispat ägg och penslade lite i kanten på den hela delen.
SvaraRaderaSen placerade jag delen med hålet ovanpå och lade en klick sylt i det. Penslade över med ägg och strödde på pärlsocker. Dessutom tog jag till vara hålen genom att lägga lite sylt på dem och vika dem mitt i tu. På med ägg och pärlsocker där oxå. Hålen blev sen som runda bollar när de gräddats men de smakade ljuvligt.